Waar vind je hulp bij boodschappen bezorgen?

Boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen is de meest populaire oplossing wanneer iemand niet meer in staat is om zelfstandig voor de boodschappen te zorgen. Vrijwel alle supermarkten hebben een bezorg service. Er bestaan ook andere bezorgdiensten die kunnen zorgen voor je boodschappen. Denk eens aan HelloFresh en Picnic.

Mocht je niet zo thuis zijn op het internet dan kan je hier altijd hulp bij vragen. Vraag eens rond in de familie of in de vriendenkring. Wellicht is er iemand in je netwerk die je graag helpt bij het online bestellen van de boodschappen. Of wie weet kennen zijn wel een persoon die jou hier meer dan graag bij zal helpen.

Als het wat lastiger is om in je eigen netwerk te zoeken dan kan je nog altijd gebruik maken van de prikborden in supermarkten of social media. En mocht je totaal geen boodschappen via internet willen bestellen dan kan je via deze manieren ook opzoek gaan naar hulp bij het traditionele boodschappen bezorgen.

Waar moet je op letten bij hulp bij boodschappen bezorgen?

Wanneer je hulp krijgt bij het bezorgen van boodschappen dan zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Maak duidelijke afspraken over de betaalmethode.

Hoe gaat jouw hulp betalen in de supermarkt? Geef je hem/haar contact geld of vertrouw je de desbetreffende persoon met je pinpas? Of is het een optie om diegene zelf voor te laten schieten en dat je later het geld digitaal overmaakt of contact terug geeft? Dit bepaal jij! Denk hier goed over na en maak er samen duidelijke afspraken over,

Geef een boodschappenlijstje mee.

Het is vanzelfsprekend, maar laat je hulp niet op pad gaan zonder boodschappenlijstje. Zorg dat hier alle producten op staan die je nodig hebt. Maar denk ook verder. Als je alleen 'kaas' opschrijft dan kan hij/zij alsnog kiezen uit tientallen soorten kaas. Welke kaas wil je graag? 30+? 40+? Jong belegen? En welk merk gebruik je altijd? Geef ook de hoeveelheid / portie grootte aan. Wil je een liter pak melk of twee liter pak melk? Het klinkt heel voor de hand liggend, maar er is niets zo vervelend als in de supermarkt moeten raden welk product er word bedoeld en dan met het verkeerde terug komen. Wees hier duidelijk in.

Geef je allergieën door.

Veel producten kunnen sporen bevatten van voedingswaarden waar sommigen allergisch voor kunnen zijn. Het is van belang dat je hulp hier van op de hoogte is zodat je niet van verrassingen komt te staan.

Alle blogcategorieen
Techniek Techniek Interieur Interieur Tuin Tuin Slaapkamer Slaapkamer Keuken Keuken Badkamer Badkamer Vloeren Vloeren Verbouwen Verbouwen Verhuizen Verhuizen Dienstverlening Dienstverlening
Meer voor jou