Administratie

Je hebt de greep op je financiën zo verloren en kan snel het overzicht kwijt zijn. Blijf dan niet rondtobben en schakel hulp in. Hulp bij administratie kan je helpen om weer overzicht te krijgen in je geldzaken. Maar hoe pak je dat aan? Wij helpen je een een handje.

Waar vind je hulp bij administratie?

Hulp bij administratie is een stuk anders dan bijvoorbeeld een oppas. In dit geval heb je echt hulp nodig omdat je waarschijnlijk in de problemen zit of dat het de verkeerde kant op gaat. Het is aan te raden om dan professionele hulp in te schakelen.

In dit geval is het noodzakelijk dat de desbetreffende persoon ook daadwerkelijk verstand heeft van financiën. Financiën is een persoonlijke kwestie en het is logisch dat je dit niet bloot wil geven aan jan en alleman. Op internet zijn meer dan genoeg sites te vinden die hierin kunnen bemiddelen. Vaak is deze hulp zelfs vrijwillig en kost het je niets.

Je kan natuurlijk ook altijd in je directe omgeving rondvragen of zij een oplossing voor je weten. Het ligt er maar net aan hoe privé je het zelf wil houden. De een heeft er geen probleem mee dat iedereen het weet terwijl de ander zichzelf hier juist voor schaamt. Het is een persoonlijkere situatie en het is aan jouw om te kijken hoe je dit het liefste aan wil pakken.

Zorgaanbieders

Om je echt op weg te helpen hebben we een aantal instanties die je kan inschakelen voor hulp op een rijtje gezet. Je kan de website bekijken of je kan ze bellen of een e-mail sturen voor meer informatie. Dit zijn een aantal van die zorgaanbieders:

  • Humanitas

  • NL voor elkaar

  • Jeugdhulp

  • Numblees

Uiteraard kan je ook altijd hulp vragen bij de gemeente!

Terug naar Werkster
Goedkopetools