Klusjes buitenshuis

Omdat we tegenwoordig zo druk zijn met van alles en nog wat kunnen we ook wel hulp gebruiken bij klusjes buitenshuis. Klusjes in de tuin en boodschappen bezorgen vallen hieronder. Soms kan je het zelf gewoon niet, je hebt er geen tijd voor, je vind het niet leuk of je wil simpel weg gewoon meer vrije tijd over houden. Hieronder vind je meer informatie over de onderwerpen.

Klusjes in de tuin

Klusjes in de tuin kunnen verschillen van de planten water geven tot de heg knippen. Wil je in de zomer een gezellige tuin maar ben je totaal niet creatief met planten of vind je het gewoon niet interessant? Dan kan je hulp van een tuinman overwegen. Lees verder om meer informatie te krijgen.

Waar vind je een tuinman?

Het klinkt misschien raar, maar een tuinman kan je vrijwel overal vinden. Social media, prikborden bij supermarkten, internet en je eigen netwerk. Je kan elk hulpmiddel inschakelen om een klusjesman te vinden. Bekijk ook eens Facebook-groepen over tuinieren, planten, buiten zijn et cetera. Wellicht zit jouw toekomstige tuinman er tussen.

Voorbeelden van klusjes in de tuin

Bij klusjes in de tuin denk je al snel aan planten water geven, maar er zijn meer klusjes die in de tuin uitgevoerd kunnen worden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

  • Struiken snoeien

  • Onkruid weghalen

  • Bloembakken vullen met plantjes

  • Planten verplaatsen

  • Planten opbinden

  • Heggen knippen

Voor wie is een tuinman handig?

Uiteraard is een tuinman handig wanneer je zelf niet meer instaat bent om de klusjes in de tuin uit te voeren of wanneer je er simpel weg geen tijd voor hebt. Maar ook wanneer dit gewoon totaal niet jouw ding is kan je dit uit handen geven. En wat dacht je van een complete tuin renovatie. Alhoewel je voor een complete renovatie eerder een professioneel bedrijf in zal schakelen. Hiervoor kan je natuurlijk zelf kiezen, als je een klusjes/tuin man kan vinden die zonder moeite heel je tuin wil en kan renoveren dan is dat natuurlijk ook prima! Deze keuze is aan jou. Er is eigenlijk geen reden waarom een tuinman absoluut niet handig zou zijn. Wanneer je de klusjes uit handen geeft houd je zelf namelijk ook veel meer tijd over en die overgebleven tijd kan je in een opgeknapte tuin doorbrengen.