Alle blogcategorieen
Techniek Techniek Interieur Interieur Tuin Tuin Slaapkamer Slaapkamer Keuken Keuken Badkamer Badkamer Vloeren Vloeren Verbouwen Verbouwen Verhuizen Verhuizen Dienstverlening Dienstverlening

Diensten aangeboden in deze categorie:

  1. Badkamerontwerp: Onze badkamerontwerpers zullen jouw visie omzetten in een doordacht ontwerp dat rekening houdt met jouw behoeften en de beschikbare ruimte.

  2. Badkamerrenovatie: Als jouw badkamer een nieuwe look nodig heeft, kunnen onze professionals de renovatie van begin tot eind plannen en uitvoeren, inclusief het vervangen van sanitair, tegels en meer.

  3. Douche- en Badinstallatie: Ontdek een scala aan douche- en badopties, en laat onze experts ze installeren volgens de hoogste normen.

  4. Sanitair en Kraanwerk: Onze loodgieters kunnen helpen bij het kiezen en installeren van sanitair en kranen die passen bij jouw smaak en behoeften.

  5. Tegelwerk en Vloeren: Onze specialisten kunnen je adviseren over tegelkeuzes en vloermaterialen die geschikt zijn voor vochtige omgevingen.

  6. Verlichtingsplan: Voor de juiste verlichting in jouw badkamer kunnen onze professionals een verlichtingsplan opstellen en armaturen installeren.

  7. Opbergruimte en Kasten: Optimaliseer de opbergruimte in jouw badkamer met slimme kastoplossingen die passen bij de ruimte.

  8. Kleur- en Materiaaladvies: Kies de juiste kleuren en materialen die jouw badkamer een frisse en uitnodigende uitstraling geven.

Onze badkamerontwerp- en renovatie-experts begrijpen dat de badkamer een belangrijke plek is voor ontspanning en verzorging. Bekijk de profielen van beschikbare professionals, bekijk foto's van hun eerdere werk en kies degene die jou kan helpen om van jouw badkamer een prachtige en functionele ruimte te maken.

Meer voor jou